Instalarea, montarea lustrelor Chișinău

Dacă doriți să închideți un candelabru fără probleme inutile, este mai bine să sunați un electrician în casă. Numai în acest caz, puteți fi siguri de calitatea muncii efectuate. Asamblarea și instalarea candelabrului este una dintre cele mai populare servicii din arsenalul companiei "STANDART". De asemenea, efectuăm transferul iluminatului.

Electriciștii noștri sunt gata să vă ajute să închideți toate tipurile de produse de iluminat cunoscute de înaltă calitate și rapid.

Pentru a instala lustra, efectuam următoarele acțiuni:

întreruperea alimentării în cameră;

dacă este necesar, asamblarea candelabrului, verificarea sistemului de montare;

dezmembrarea unei corpuri de iluminat vechi;

instalare de candelabre;

conexiunea la rețea;

verificarea performanțelor și funcțiile revendicate.

În ciuda simplității aparente, trebuie doar să încredințați lucrarea de instalare a candelabrului unui mester cu experiență și echipament modern. Va fi mult mai ieftin să sunați un electrician decât să reparați sistemul de alimentare cu energie mai târziu.

Prețul serviciilor este influențat de factori precum:

tipul dispozitivului, complexitatea asamblării și instalării;

greutatea candelabrului care trebuie instalat;

metoda de montare a dispozitivului - cârlig, lanț, placă de montare etc.

dispozitivul pentru a porni candelabru, tipul de comutator.

 

În prezent există o gamă largă de produse de iluminat pe piață care pot satisface nevoile celor mai exigenți clienți. Și dacă ați ales un model voluminos care necesită un ansamblu, acesta va asambla un candelabru și va face o instalare calificată a candelabrului. Conectează corect candelabru la rețea, fixați-o bine pe tavan. Pentru orice conectare a dispozitivelor de iluminat (candelabre, sconturi, lămpi, lămpi de podea), contactați electricii din compania"STANDART", deoarece lucrăm pentru dvs.