Impamantare casa Chișinău

Compania “STANDARD” desfășoară instalarea de protecție împotriva trăsnetului și a împământării în case private și apartamente, clădiri comerciale și industriale. De asemenea, oferim servicii suplimentare: proiectarea și măsurările pentru impamintarile viitoare, instalarea unei protecții suplimentare împotriva supratensiunilor în timpul furtunilor etc.

Crearea impanintarii în case proces complex, care necesită nu numai utilizarea celor mai bune echipamente profesionale și aplicarea unor abilități, ci și responsabilitate. În primul rând, decidem unde va fi localizată bucla de bază viitoare. Apoi trebuie ne asigurațam că nu există utilități și cabluri existente în zona selectată. Și este, de asemenea, foarte important să înțelegem in ce fel de sol va trebui să lucrațam, deoarece materialul de împământare și adâncimea la care vor fi așezate depind de el.

Astăzi piața pentru kituri de împământare este foarte diversă, deși toți trebuie să-și îndeplinească funcția principală - de a proteja echipamentul și oamenii într-o cameră de tensiune înaltă. Rezistența la buclă standard pentru locuințele private nu trebuie să fie mai mică de 4 ohmi. Pentru instalațiile industriale, cifrele vor fi diferite.

Doriți să aflați prețul unei instalații de împământare într-o casă privată sau în mai multe familii? Sunați-ne!