Instalarea, montarea prizelor Chișinău

Instalarea corectă a prizelor și a întrerupătoarelor, asigurând siguranța și confortul pentru utilizator, este efectuată de specialiștii companiei “STANDART” în conformitate cu cerințele instalărilor electrice, conform unei scheme convenite. Nu contează ce obiect are nevoie de electricitate. Principalul lucru este să efectuați corect cablarea, asigurând funcționarea fără probleme. Prin urmare, realizăm fiecare etapă de instalare profesională a dispozitivelor de recepție a energiei electrice. Dacă se efectuează instalarea de prize și întrerupătoare pe obiectul în construcție sau în reparație, efectuăm lucrările cât mai atent, păstrând în același timp integritatea pereților și a plafoanelor.

Principiul de instalare al ieșirilor și comutatoarelor electrice convenționale este, în general, același. Singurul lucru cu care ne decidem la etapa inițială, este tipul prizelor - deschise sau închise.

Etapa 1: Montarea surselor de alimentare

Dacă vorbim de socluri de factură, firul este așezat într-o manieră deschisă. Electricianul îl pune în canalul de cablu sau pe panouri. În cazul unei prize interne de perete, este necesară o așezare pe perete.

Etapa 2: instalarea părții inferioare

Dacă vorbim de o priză internă sau un comutator, instalațam o parte inferioară a acesteia - o construcție specială din material plastic destinată fixării ulterioare a mecanismului de ieșire. O gaură circulară este forată în perete pentru partea inferioară. De obicei, în aceste scopuri se utilizează o coroană specială cu diametrul de 63 mm. Placa inferioară este fixată în gaura finită cu ajutorul alabasterului.

Etapa 3: instalarea mufei / comutatorului

După montarea ștecherului, este necesar să instalam firele în bornele soclurilor și apoi fixați-le cu șuruburi în cutie.

Etapa 4: Instalarea ornamentelor decorative

Compania noastră oferă o garanție de 1 an pentru instalarea de prize și comutatoare la cheie.

În cazul în care ne instruiți să instalăm prize și comută pe locuri gata, garanția nu este furnizată. Acest lucru se datorează faptului că nu suntem responsabili pentru activitatea specialiștilor terți care au instalat cablajul în camera dvs.