Proiectare instalatii electrice Chișinău

Una dintre activitățile companiei noastre este proiectarea sursei de alimentare și a echipamentelor electrice. Toate lucrările privind crearea proiectului sunt realizate de experții noștri profesionali în conformitate cu cerințele stabilite prin reglementările existente. Oferim soluții calificate și corecte la problemele clientului. Prin încredințarea companiei noastre la proiectarea sistemelor de alimentare cu energie electrică, veți face cea mai bună alegere și nu vă veți regreta decizia!

 Dezvoltăm rețele eficiente care să îndeplinească aceste cerințe:

  • Specificitatea obiectului este pe deplin luată în considerare: scopul său, caracteristicile arhitecturale și de proiectare, aspectul, locația.
  • Pregătirea unui plan detaliat pentru asamblarea unităților, cablurilor și echipamentelor electrice.
  • Optimizarea ca valoarea capitalului total al obiectului și costurile de întreținere a acestuia.
  • Se oferă măsuri de neutralizare a riscurilor posibile (împământare, protecție împotriva trăsnetului, stabilizatori de tensiune).
  • Materialele și echipamentele respectă condițiile de utilizare (clasa de pericol a spațiilor, temperatura, umiditatea).
  • Sistemul este coordonat cu sistemele de ventilație, încălzire și alte rețele.

Proiectarea rețelelor de alimentare cu energie electrică și a echipamentelor electrice se realizează de către noi în cel mai scurt timp posibil, la un nivel tehnic ridicat. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că proiectul dezvoltat respectă în totalitate cerințele stabilite de client. Puteți să comandați proiectarea alimentării cu energie a întreprinderilor industriale și a locuințelor, a instituțiilor administrative și a altor obiecte. Proiectul electric creat de specialiștii noștri oferă un nivel ridicat de siguranță electrică și vă permite să economisiți în mod semnificativ banii. Realizind design-ului de alimentare la domiciliu, întreprinderi industriale, altor obiecte, noi respectăm cu strictețe cerințele documentelor de reglementare.