Reparatia frigiderelor

Centrul nostru de service pentru reparații de frigidere funcționează cu succes de mai mulți ani. În acest timp, am acumulat cunoștințe și abilități, ceea ce ne permite să rezolvăm probleme de orice complexitate, cu o înaltă calitate. Echipa noastră experimentată preia fiecare apel. Răspundem repede, iar lucrările de reparații se fac acasă sau în atelier. Totul depinde de complexitatea lucrarii.

În primul rând, defecțiunile apar din cauza condițiilor de lucru necorespunzătoare. Cel mai important lucru când detectarea unui defect are lo, cu un apel către mester nu trebuie să întârzie, pentru a nu agrava situația mai rău. Mesterii noștri vor ajunge repede la adresa specificată, vor determina cauza defecțiunii și vor efectua o reparație calificată.

Executăm diagnosticul absolut gratuit. Pentru a efectua o reparație calificată, avem instrumentele moderne necesare. Pentru lucrările de reparații oferim garanție. Echipa noastră de profesioniști efectuează următoarele tipuri de reparații frigorifice:

- reparații minore: curățarea contactului, supraîncărcarea ușii sau înlocuirea filtrului;

- reparații medii: înlocuirea temporizatorului sau a termostatului, umplerea cu freon;

- reparații majore: repararea scurgerilor, repararea sau înlocuirea plăcii de control.
  
Aici sunt listate numai defectele frecvente, pe care le lichidăm rapid și eficient, cu furnizarea a 100% din rezultat. În practică, facem o reparare a oricărei complexități, așa că  este să opriți echipamentul și să ne sunați cu o explicație a simptomelor care au apărut. Și apoi problema se rezolva cu ajutorul echipei STANDARD!